Sendvič uvek dobro dođe, pogotovo ako se planira put. Uglavnom se pravi nešto jednostavno, ali ako želite da uložite više trude, evo jednog dobrog recepta.
Sendviči se mogu konzumirati u različitim kombinacijama, a gotovo da ne postoji namirnica koju ne možete dodati ili isprobati u mnogima omiljenom brzom obroku.
Kuvari sve više koriste gustin umesto brašna za paniranje jer gustin stvara tanji i hrskaviji sloj koji bolje zadržava vlagu ribe i sprečava je da upije previše ulja.
Evropska unija je u 2023. godini proizvela 3,2 milijarde litara sladoleda, što je 1,4 odsto manje u poređenju sa proizvodnjom u 2022. godini, objavila je evropska agencija za statistiku Eurostat.
Verovatno ne razmišljate o svojim bubrezima pre nego što naručite piće, ali to bi bila dobra ideja jer određena pića mogu bubrezima da nanesu ozbiljnu štetu.
Uvek smo u potrazi za kulinarskim trikovima koji će nam olakšati vreme provedeno u kuhinji, možda i jela koja kuvamo dovesti na novi nivo, a sada smo pronašli jedan koji će vam sigurno koristiti.
Azijska kuhinja u poslednjih nekoliko godina postala je vrlo popularna, pa ste sigurno već čuli za moči kolačiće, male, okrugle, gumene slatkiše od lepljivog pirinča.
Kozja kuga neće zaustaviti proizvodnju sira feta, saopštili su grčki poljoprivrednici, dok proizvođači ističu da imaju dovoljno mleka uprkos tome što su hiljade životinja ubijene zbog ovog virusa.
Startap kompanija "Savor" napravila je maslac od ugljen-dioksida, a iz kompanije tvrde da ima jednako dobar ukus kao i običan maslac, samo što za pravljenje ovog nisu potrebne životinje.